Berättelsen om hemresan del 1.

Ett långt men ganska händelserikt inlägg får ni här då ;-)

Som ni säkert förstår så spårade det ur lite när jag skulle hem och det som hände var detta; Eftersom jag endast hade bokat flygstul och med resebolaget Detur så innebar det att jag ej hade någon transfer (alltså buss från flyget i Antalya till Alanya). Detta löste då Soffan och hennes vänner eftersom de jobbar som reseguider och drog i några trådar.

När jag skulle åka hem var det ingen skillnad där - Soffan hade hittat en transferbuss som hade plats med mig. Dock skulle de inte åka med samma flyg som mig utan de skulle till andra ställen med ett flyg som gick en timme senare, klockan 06.00. Men Sofia kollade med bussen så att det verkligen var okej och att de skulle vara i tid så att även jag skulle hinna med mitt plan.

Blev upplockade utanför guidernas kontor klockan 01.00 och enligt dom var det folk från TVÅ hotell som skulle åka med denna buss. Det låter väl chill? Jag räknade lite snabbt i huvudet och tänkte att om jag senast är på flygplatsen 03.30 så är det ju lugna puckar!

Men turkjäveln som kör bussen åker och hämtar folk på fyra hotell istället för två. Och vid varje hotell står bussen av någon konstig anledning stilla mellan 15-25 minuter längre än vad som behövdes. Alla var ju på vad jag märkte.. Sedan slår det mig att klockan har rusit iväg och blivit 03.00 vilket innebar att om en timme så stänger de incheckningen för mitt plan.

Då tar bussatan och svänger av från vägen och ger oss en pisspaus på 8 minuter. Vem orkar med sånt mitt i natten kan man ju fråga sig....

Del 2 fortsätter snart! :-P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0