Berättelsen om hemresan del 2.

Första delen hittar ni något inlägg längre ned ;-)

Så, när bussen stannade vid någon mack så fick man själv panik. Störtflennade och smsade med Soffan och mina päron om att jag inte skulle hinna med planet. Men ta en taxi kanske någon av er tänker. Men eftersom jag såklart hade tappat bort mitt bankomatkort under veckan så hade jag knappt några pengar på mig.

Fick snällt åka med till flygplatsen och ta ut baggaget när vi kom fram 04.45 - en kvart innan flyget gick och cirka 45 minuter efter att incheckningen stängt. Kallade i alla fall  bussturken för ett rövhål (på svenska, tänkte dock inte på att dom andra i bussen också var svenne) och gick in. Pratade med personalen vid informationsdisken som sa att det gick ett flyg till Luleå klockan tre på eftermiddagen men att biljetten var tvungen att köpas på ett annat ställe.

Så gick till invalidturken som satt vid biljetförsäljningen och enligt honom gick det inte ens ett flyg då. Han kunde endast hitta ett flyg med flera mellanlandningar för 5 papp... Såå det blev ännu en tur till infodisken som sa att jag kunde låna telefonen och ringa Sunexpress som hade hand om den flygningen. Men självklart, med ens vanliga tur så möts man av "Do you speak deutch?". "No, only swedish or english" svarade jag.

Haha så detta inlägg slutade med att han sa "Oh, that's bad" men lovade att ringa upp mig alldeles strax.

Kommentarer
Postat av: Lena

Stackars dig. Jag hade fått panik av att missa planet. Det är en mardröm som jag har.

2011-09-14 @ 09:55:18
URL: http://littlelejna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0