Berättelsen om hemresan del 4.

Så vars var jag?

Jo, efter att ha suttit på Burger King ett tag så la jag mig på en bänk utanför flygplatsen och slumrade till i en timme ungefär. Haha fyfan vad patetiskt att ligga där hållandes mina väskor..

Men på morgonen hittade Sofia en resa som skulle gå dagen efter, dock vi Istanbul och Stockholm men för ett hyffsat billigt pris. Pengar fördes över och hon bokade mig den resan och fixade så att jag fick övernatt i Emelies lägenhet i Antalya.

Så där spenderade man en natt själv (då ägarna jobbade i Alanya just den dagen) med att titta på film, serier, rensa bland bilder på datorn och tagga igång en själv till att VERKLIGEN TA SIG HEM. På morgonen skjutsade en dansk guide mig till flygplatsen och hemresan påbörjades.

Allting rullade på även om det var lite stressigt då och då (30 min försening av planet som skulle till Istanbul bland annat) men efter 17 timmars resande stod man hemma på bron. Slutet gott, allting gott! :-D

(Där har ni hela min hemresa i stora drag och den ligger sparad under kategorin Turkiet 2011. Haha har typ aldrig berättat något såhär detaljerat förut men det kan väl vara kul ibland!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0