Vi sjunger på sista refrängen


Om inte något väldigt oväntade händer så har jag tråkigt nog bestämt mig för att sluta blogga vid månadsskiftet. Det har alltid (mer eller mindre) varit kul att blogga och jag har alltid tänkt att "så länge det är kul så är det bara att fortsätta". Men nu är det inte så himla ball längre tyvärr.. Gillar ju att skriva så det kommer jag säkert att göra på något sätt men dock inte för alla att läsa :-P

Känner inte för att lämna ute så pass mycket av mitt liv till vad som kan vara helt okända människor, så därför lägger jag det här bakom mig. Om drygt 10 dagar då förstås så ni kan ju passa på att nöta bloggen (kolla arkiv, kanske spara bilder om ni är med eller vill ha dom osv) nu. Men nu vet ni hur det ligger till i alla fall :-)


Kommentarer
Postat av: Lena

Men vad tråkigt:( Vad ska jag nu läsa??? Tycker ju att din blogg är så rolig.Hoppas man får se dig snart:) ska du ut i helgen??

2011-09-19 @ 18:48:18
URL: http://littlelejna.blogg.se/
Postat av: Jennie!!

Men Mille! Du ska inte ta bort bloggen, det är det värsta och sämsta som man kan göra, ja gjorde de Eftr tre år av bloggande, ångrar jag det jävligt mycke, tänk kul när du är 40 år och läsa vad du gjorde när du tog studenten å så :D och varför ska du sluta blogga när du är på topp? Du är en så härlig bloggare! Den bästa och enda bloggen som jag verkligen fallt för,! Kommer alltid fortsätta att läsa , snälla ta inte bort bloggen ta hellre en paus på obestämd tid :) du är verkligen bäst :D

2011-09-19 @ 20:01:47
Postat av: Anonym

Gör det inte!

2011-09-19 @ 20:13:07
Postat av: Emma [hockey & foto]

Snälla Marcus! Gör det inte :'( Ta hellre en paus på obestämd tid och kom tillbaka senare (eller aldrig om det är det du vill).. Snälla..

2011-09-19 @ 22:10:33
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Tråkigt Marcus tråkigt! :(

2011-09-20 @ 08:46:17
URL: http://viktoriasjolund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0