En rolig historiaIdag försvann solen och istället har det varit en grå, trist dag. Därför tänkte jag piffa upp den med en rolig historia om den är ganska gammal. Hehe det är Majken som berättade om en händelse som utspelade sig när hon var typ 17 år och rebusen som ni ser ovanför berättar ganska bra vad det handlar om tycker jag ;-D

Det var så att hon skulle vara lite wild and crazy och röka. Tydligen tänkte hon inte på att gå ut och ta en "promenad" eller gå ut med hundarna. Istället bestämde hon sig för att göra det i deras badrum (?) Så det hon gör är att fylla badkaret med en massa schampo och spola vatten och samtidigt ha öppet det lilla fönstret som finns i rummet, allt att det ska dölja lukten!

Vissa av er tycker kanske att det lät smart och så men nu är det ju att cigarettlukten är ju ganska så stark så doften sprider sig vidare i resten av huset. Haha så Majkens syskon och föräldrar börjar fundera på om det brinner eller vad det egentligen är som stinker så mycket. Då springer hennes lillebror ut för dom inser att det lukten kommer från badrummet.

När Majkens bror kommer runt husnkuten och ser det öppna fönstret så ser han också Majken ståå där och blossa i sig cigg som en annan gangster..... Haha jag kan riktigt se mig hur hon stor där och skäms när hon blir påkommen med handen i kakburken eller i detta fall ciggen i käften dårå.!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0