Megafonenfesten 2012

Nu tänkte jag försöka sammanfatta gårkvällen på ett bra sätt och det gär man väl bäst genom att ta det från början till slut? ;-)

Det började med att Marica och Carro kom hit just före klockan tre och då var man själv inte ens i närhet av tillfixad. Fick tyvärr springa runt och leta mina jävla hängslen tills jag i slutändan hittade dom i garderoben, så det var lite fail på det! ;-P

Sedan dök även Majken upp, vi åt lite pizza och körde sedan beerpong. Har aldrig gjort det förut men det var faktiskt riktigt roligt så förhoppningsvis blir det av att göra det någon till gång! Sedan fick vi skjuts in till stan och Monica som bjöd på förfest.

Trevligt värre var det verkligen men fan vad tiden rusade iväg alltså! Helt plötsligt var klockan nmärmare tio och då var det bara att pallra sig upp mot Folkparken. Efter några om och men tog man sig dit och där var det faktiskt inte lång kö alls så det var ju bra tajmat :-)

Mingelmingel, dans och Loreen fortsatte sedan kvällen med. Kom hem rätt tidigt faktiskt men så blir det ju ibland! Det var absolut en trevlig kväll men ibland kan det kännas som att det blir för mycket folk typ? Jag vet inte, för nu när jag tänker på det så fanns det flera jag hade hoppats på att träffa under kvällen men som man inte såg i folkvimlet.. Aja whatever, världens längsta inlägg nu men hoppas ni har orkat läsa :-D


Marica, jag och Carro här hemma.


Beerpong!


Ööööl.


Fin bild på Maria och Marica :-)


SpritN


Tjuvtagen bild från förfesten!


Världens sämsta bild kanske men det ska då föreställa Loreen på scen som var grymt bra :-D


Haha gissa asset..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0