Spökhistoria!

Hemma har vi en brudkista från slutet av 1800-talet som ni ser på bilden nedan. Den kommer från min mormors släkte och min mamma har väl haft den sen mormor gick bort. Detta var tydligen en kista som tjejer hade sina "flytta hemifrån-grejer" back in the days om ni undrade över det! :-)

Hur som helst så fick jag höra i fredags att där den här ursprungligen kommer från (Funäsdalen, ett ställe jag har bloggat om ett antal gånger) där spökar det! Alltså i det hus där min släkting bor och där den här brudkistan kommer ifrån.

När mamma berättade detta så blev det självklart lite blött i kalsongerna. Dock verkar hon inte vilja prata om det så mycket för det var bortförklarat ganska snabbt..? Det enda jag fick höra var att det hade tydligen spökat där jättelänge och att det var så kallade typiska spökgrejer som hände - konstiga ljud, saker som flyttades/försvann osv!

Den som gör detta tror dom ska vara ägaren till denna brudkista som alltså står, och har stått hemma hos oss hela mitt liv! Varför dom tror att det är just hon vet jag tyvärr inte men ändå - läskigt va?! Tror ni på detta? Det gör i alla fall jag och det känns blåögt att göra något annat :-DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0