Underbara onsdag!

Fyfaaaan vilken underbar dag!!! Man har mått sämre kan jag meddela er, men när det är strålande sol och varmt för en gång skull så kan man ju inte klaga :-D

Började med att jag mötte upp Majken på bussen där det spårade ur på grund av en geting eller om det var en fluga. Haha fick lite av det på film faktiskt så ett roligt videoinlägg dyker upp på några timmar! :-)

Åt en god lunch på Dallas innan det som skulle köpas till på fredag blev inköpt. Visar er vad det var i nästa inlägg men något som är lite lol är ju att när man kommer hem så har man fått en kupong med 20 % rabatt på det man redan köpt..... Är det okej att lämna igen det och sen köpa det igen men med rabattkupongen? Funderar på att göra det nämligen (a)

Just ja, hann också klippa mig nu på eftermiddagen. Det gick riktigt snabbt men efter som det var "den gamla vanliga frillan" som man haft de senaste åren så var det nog inga problem för frisören, haha! Om ni vill ha tips om vem ni ska gå till så kan jag varmt rekommendera Hanna på Hair and Face :-)
Ser typ cancersjuk ut på bilden men jag lovar att det var ljuset som spökade...


Tacotallrik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0