En vecka avklarad

Nu har det gått en vecka sedan man kom till Stockholm och den här tiden har mest inneburit att fatta saker. Typ veta hur tunnelbanan funkar, ha koll på skolområdet, fixat lite med skolan och göra sig hemmastadd. Dock börjar det vara lite smådrygt att inte ha något att göra på dagarna men på något vänster så går timmarna ändå.
 
Saknar jag Skellefteå? Nej, det kan jag ärligt säga att jag inte gör. Jag trodde det skulle vara betydligt jobbigare och att jag skulle ligga sömnlös på nätterna, grina och allt sånt tjoller men det har inte hänt. Än i alla fall haha. Men det är klart att det känns tomt utan vännerna och familjen, fast då är det bara att påminna sig oma tt man kommer träffa dom snart igen så blir det lite lättare!
 
Skellefteå som stad saknar jag då verkligen inte. Den där småstadsmentaliteten som jag spyr på är så sjukt skön att slippa. Jag reagerade på det i stan tidigare i veckan; här är folk så sjukt obrydda både på gott och ont. Jag skulle helt seriöst gå runt i en tajt, knallrosa kroppsstrumpa utan att någon skulle stirra. Typ. I Skellefteå skulle det bli dagens snackis på stan typ och det skulle vara så "himla crazy"... Usch så less jag blir bara jag tänker på det :-P
 
Träningsabstinensen har däremot börjat kicka in men själva gymmandet får nog börja på måndag, eller rättare sagt när jag får studentkortet i brevlådan!  Då blir det att införskaffa ett gymkort på 24/7 och köra igång som bara den. Tills dess får man nöja sig med att göra situps, armhävningar och sådant här hemma men det går nog bra det också.
 
Så där har ni en liten mer personlig update från mig. Funderar ni över något så är det bara att lämna en kommentar så svarar jag på den, kanske till och med i ett eget inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0