MIN FÖRSTA SKOLDAG

Men tror ni jag var nervös när jag satt på bussen och stannade vid Huddinge Sjukhus och man inser att vid nästa hållplats ska man hoppa av och köra igång? Lätt att det var den mest nervösa skoldagen någonsin men det gick ganska bra, även om det inte hände så mycket :-P
 
Först pratades det lite om passerkort och andra grejer som ajg redan fixat eller visste. Sedan behövde man bara gå fram, säga sitt namn så var det klart och man borde i detta nu vara registrerad! Hela grejen tog väl sisådär 20 minuter haha :-)
 
Klassen verkar vara bra. Dom flesta är tjejer och det var väl ingen som föll in i någon typisk kategori som punkare, rockare eller så.. Dock har dom ju crazy Mille vilket dom lär märka i sinom tid. LOL: Vi är cirka 40 stycken som går programmet och sedan är det 20 personer som "bara" läser kursen som vi har den första terminen.
 
Introduktionslektionen börjar på måndag, så frågan är vad man ska göra tills dess??
 
 

Kommentarer
Postat av: mattias

tja! härligt att det gick fint! :) men har ni ingen nollning!???

Svar: Tjenare Matte :D Njaa... eller nästa vecka är "insparksveckan" och då är det lite fest och så men vi som går Medievetarprogrammet har typ ingen grupp eller nånting som anorndar för oss så vi är offer. Därför ska studentkåren typ ta hand om oss nästa vecka :P

HUR GÅR DET FÖR DIG? =)
Mille

2012-08-29 @ 23:19:06
Postat av: mattias

Aha!! Fasen va synd!!...nollep brukar ju annars vara kanonkul å väldigt bra för att lära känna alla i klassen, men hoppas dom hittar på nå skoj nästa vecka iaf! :)
Jomen du det går FINFINT! Har ruskigt skoj å en sjukt bra klass, verkligen inga freak...hhaha nä så vi har skoj mest hela dagarna här i norr :) Första tentan i morrn sen blir det finsittning å annat smått å gott sen på mån drar första "riktiga" kursen igång å nästa vecka är också sista nolle-veckan å sen äre vardag..haha nä men så det känns sjukt bra hittills! :D Men du trivs bra i storstan hittills eller? :)

Svar: Ja jag menar det.. det känns väl inte råball att typ vara hemma hela dagarna själv men förhoppningsvis lär man känna dom på dom här tre åren i alla fall ;) Härligt! Och det känns som rätt linje hitills i alla fall? :)
Tenta redan imorgon, det låter ju jävligt tidigt om jag ska vara ärlig... Vi har det först efter drygt en månad tror jag...

Jo, jag trivs riktigt bra! Det är som en helt annan mentalitet här än i småstäder och den uppskattas! Hur trivs du i Luleå då? :D
Mille

2012-08-30 @ 20:58:28
Postat av: mattias

Nä fattar det..Meen såklart du kommer! så fort det drar igång så löser ju sånt sig! :) Oja hittills känns det absolut som rätt linje! vilket är skönt! :)
Jo det är bara en förberedelsekurs, lite repetition på gymnasiematten typ, fast grymt värt å få 3hp för bara en veckas plugg! :)
Amen du va bra! Jo kan tänka mig att folk är lite annars där :) Jodå det är bra här i Lule, LTU ligger ju lite avsides (5km till centrum typ) på porsön så det är ju som här man hänger å alla bor här så av det lilla jag sett av Lule så trivs ja fint :)

Svar: Okej men det är ju bra att få "mjukstarta" litegrann. även om du är tillräckligt smart att du hade kunnat skippa rrepetitionen ;) Jaha men det låter ju sktibra! :D Bra att det känns som rätt linje också, kan tänka mig att det är bra att man är positiv i början istället för att man ska går unt och tveka på om det är rätt...

Men hur blir det i höst då, många besök i Skellefteå planerade eller? :D
Mille

2012-08-30 @ 21:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0