Örviken

(Tror ni jag blev arg när det här inlägget helt plötsligt försvann? Haha men jag gör ett nytt försök och förhoppningsvis blir det lika intressant som det skulle ha varit!)
 
Mobilen började plinga klockan tio imorse, för då tyckte vännerna att det var dags att börja röra sig mot stranden. Sagt och gjort så åkte jag och Maria buss till Skelleftehamn medans Majken missade den och fick ta sig på egen hand. Vi två fick upphämtning av Marica och sedan spenderades dagen i Örviken med sol och bad (= ett dopp).
 
Anledning till att vi var just där var helt enkelt därför en tjej inte ville visa sin bleka kropp för folk i vår ålder. Det kändes helt enkelt bättre att blända småbarnsfamiljen och leka spöke på stranden för dom istället!
 
Hur som haver, efteråt blev det en gudomlig middag på Sibylla och häng där i Skelleftehamn. Och det måste jag tametusan berätta för er; tror ni inte vi ser ett tvillingpar samtidigt som jag ser John Greens tvilling?! Alltså det var helt sjukt vad lika dom var varandra och jag kunde fan inte sluta stirra.. Det kanske stämmer att alla har en lookalike därute? Men då undrar jag vars min gömmer sig... säkert under någon sten eftersom någon tyckte jag var lik Gollum i Sagan Om Ringen...
 
Snipp, snapp slut, så var sagan slut.
Fuck off.
 
 
Beachen!
 
Maaaat
 
Maria och Marica!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0