Upptagen torsdag

Som ni ser har jag varit upptagen idag och inte riktigt hunnit blogga!
När man vaknade till liv så fortsatte man att packa lite grejer (läs: kläder) innan jag för sista gången på väldigt lång tid tog cykeln in till stan. Först hämtade jag Carries nyklar och gick till hennes lägga där min flytta-hemifrån-födelsedagspresent-låda fanns :-)
 
Sedan blev det avsked ett med Carrie och det kändes hyffsat ball att gå genom stan med tårar i ögonen.. Därefter blev det gym och middag. Morfar kom förbi och då blev det avsked två innan man styrde upp en massa saker!
 
Nu är det mesta packat i bilen och det känns skönt. Dock ser det knappt ut som jag flyttar för jag har fortfarande en del kläder kvar i garderoben, grejer på nattduksbordet osv som kommer få stanna hemma!
 
Ikväll har jag hunnit träffa Amanda och sagt hejdå till henne och sedan fick jag besök av Carro, Majken och Maria. Vi hängde, jag fes och det slutade med att man sa hejdå medans tårarna sprutade. Det är inte lätt sånthär alltså :-( Och pricken över i:et var att svänga förbi hamn och säga goodbye till Marica och nu vill jag typ dö.... Känner mig alldeles slut i kroppen men ska ändå trixa lite med bloggen innan sista natten får komma och ta mig ;-)
 
Hörs snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0