Årsresumé del 2

APRIL TILL JUNI
 
Påsken firades inte direkt något, det har den väl aldrig gjort. Däremot kommer jag ihåg att vi körde en tvådagars party under påskhelgen och det var trevligt, även om det blev lite drama ute på krogen mellan några vänner. Idag är det lätt att skratta åt sådant men just då var det väl sådär ;-P Annars hanns det med en megafonenfest och en galen Valborgs hos kusinen Wille och Evelina.
 
Födelsedagen den 19 maj var jag asbakis kommer jag ihåg. Detta på grund av att vi kvällen innan hade firat Amanda W som fyllde år. Hon däckade på en toalett inne på Mollys och jag låg avsmullen utanför Vintergatan, ett köpcentrum. Det enda jag kommer ihåg därifrån var att jag hörde röster från folk som sa att "det där är ju Moas brorsa" osv.. Fyfan. I alla fall, födelsedagen jobbade jag på Coop och sedan snabbt till Carrie för fest. Blev asknall igen och utslängd.... :-)
 
Juni innehöll mycket häng med vänner, midsommar i Boviken, första doppet under en kall och stormig kväll i Marias stuga och avslutades med sommarens stora händelse i Skellefteå. Ni gissade rätt - Stadsfesten! Rolig och händelserik helg var det verkligen.
 
Under den här tidsperioden var det mycket träning också, ett desperat försök att vara redo för beachen 2012 och det gick väl sådär. Sedan jobbade man på Coop i vanlig ordning men livet var ändå ganska chill dessa månaderna!
 
Kroppsstatus i april 2012
 
En shoppingtur i Umeå hann man också med
 
Megafonenfesten i slutet av april
 
Megafonenfesten, bild 2
 
Valborgs!
 
En makeover hemma gjordes också, och såhär blev resultatet.
 
Marica hade födelsedagsfest i Skelleftehamn
 
Taggat födelsedagsbarn.
 
Lite värme bjöds det på i juni
 
Härlig midsommarafton i Boviken, jag och Maria på bilden
 
Jobbelijobb
 
Stadsfesten, sista helgen i juni..
 
.. med en massa langos!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0