Årsresumé del 4

OKTOBER TILL DECEMBER
 
Oktober började med första tentafesten och den spårade ur totalt. Det känns nästan som att den (och jag) fortfarande är lite av ett samtalsämne men anledningen till det är hemligstämplat från blogg3n ;-) Sedan blev det en kort utekväll med Hanna och Mikaela samt en hemresa sådär lite halvspontant. 
 
Detta innebar att man spenderade sista delen av oktober och därmed också halloween hemma i Skellefteå. Det var två rätt trevliga veckor måste jag erkänna samtidigt som det var skönt att komma tillbaka till huvudstaden också. :-)
 
November stod för skola och träning mest. En utekväll på det nya och tydligen exklusiva stället Bergmans också satte väl prägel på denna månad. Och min lilla olycka i köket där jag krossade ett glas och det blödde överallt. Kom på skolan med bandage över hela handen så det blev ett besök på sjukan. Hehe... dock gick jag därifrån med ett litet plåster så det var ju inte så värt ;-)
 
December känns ganska nyligt där julen har spenderats här hemma i Skellefteå. Nu är det sista dagen på 2012 och jag hoppas att 2013 är början till något ännu mer spännande, nya äventyr och all såndär klassisk skit som alla pratar om. WOHO! :-D
 
Djurgården
 
Fylleslag
 
Mamma var nere i Stockholm några dagar så det blev lite shopping då!
 
Sen besökte man norrland..
 
.. och firade halloween!
 
Bergmans i november
 
Mys med Sandra..
 
.. och Amanda som besökte mig helgerna efter varandra!
 
Snön kom till Stockholm
 
Julen kom i år också vilket betydde hemresa
 
.. Där man nu har befunnit sig någon vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0