Det enda vettiga jag sett..

 
.. På Facebook de senaste månaderna.
 
Alltså det finns hur många tankar som helst som far runt i huvudet på mig varje dag när det kommer till rasism, smygrasism, SD, invandringspolitik och allt sådant som verkligen utmärkt den här hösten. Jag tänker inte gå in på det helhjärtat. Ännu.
 
Dock vill jag säga att jag är rädd över hur människorna i det här landet tänker. "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" verkar ju inte fungera längre och det senaste som fått folk att gå i taket är någon jävla pepparkaksgubbe som inte skulle få finnas med i ett luciatåg för att skolledningen skulle vara orolig att någon tog illa upp. Detta tycker då människor är invandrarnas fel och inte skolledningen/individen som tog beslutet? Detta innebär också, enligt några töntar i Sverige, ett hot mot julen. Förlåt men tror folk på riktigt att människor i Sverige som inte är kristna försöker tvinga bort julhelvetet från de som firar det? Jag har verkligen aldrig hört någon som försökt göra detta utan det här är fan något som vi kristna har hittat på och inbillar oss. LOL.
 
Btw, till er som följt peppkaksgrejen litegrann - Var det inte skönt att när det publicerades en artikel om pepparkaksincidenten och det visade sig att ungen (eller rättare sagt hans mamma) som hade klagat hade ett utländskt namn? :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0