Milles spännande nyheter!!

Nu har det varit en plogbil här och fixat litegrann. Dock fattar jag inte varför det är oplogat på den "största" vägen här men det kanske är Stockholm i ett nötskal, vad vet jag..
 
Har i alla fall varit en sväng på gymmet och kört biceps och mage. När jag stod och värmde upp så såg jag på en av tvskärmarna att det var ett program om K-POP (typ koreansk pop) på SVT1 och tänkte att min vän Amdy som är intresserad av sådant hade passat bra i det programmet. OCH VEM TROR NI DYKER UPP NÅGON MINUT SENARE? Jo Amdy såklart!! Höll på pissa på mig av upprymdhet när jag skrev det till henne på facebook :-)
 
Förresten, för att göra inlägget ännu mer spännande kan jag avslöja att det här rånet som ni ser på bild nedan skedde här i Vårberg idag! Och den där smyckesbutiken går man förbi varje dag då det är i samma byggnad som själva tunnelbanan!
 
Ännu mer spookey är ju att detta skedde typ 15 minuter innan jag var där?! Tänkte inte så mycket på varför det stod poliser på stationen imorse utan var mest inne i ovädret-tankar. Hehe jag antar att man blir mindre och mindre brydd om sånt där här nere, både på gott och ont :-P
 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15883767.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0