Vila I Frid

Jag fick nyss veta att Georg har dött. Många av er skelleftebor som läser det här vet kanske redan detta men han var en av de absolut mest trogna Skellefteå AIK-fansen någonsin, tillsammans med sin tvillingbror Sten. 
 
Något som kanske inte många av er däremot visste är att jag faktiskt hade lite koll på vem det var. Min mamma har jobbat för Skellefteå AIK i samband med att hon var gravid med mig så på så vis kom hon i kontakt med tvillingarna och lärde känna Georg. Sedan hette han Wikström i efternamn recis som jag och min pappa så det brukades tydligen skojas om att han skulle bli farsa.... he he he ...
 
Hur som helst, så när jag var yngre så brukade Georg cykla runt en massa och vad vore en sommar utan att han kom cyklandes förbi hemma hos oss innan han skulle på travet. Ofta när han kom förbi så blev han bjuden på kaffe och kollade i Elloskatalogen av någon anledning. Jag kommer i alla fall minnas honom som en godhjärtad människa och hoppas på att han möter sin bror där uppe så de tillsammans kan fortsätta vara Skellefteå AIK:s största supportrar :-)
 
Vila i frid. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0