Inflyttningsfest!

Igår blev det verkligen en inflyttningsfest som hette duga alltså! Det blev lite stressigt så därför blev bloggningen i princip obefintlig tyvärr.

Hur som helst så började kvällen med middag hemma hos Carro. Vi gjorde tacos och tryckte i oss det som bara den. Sedan blev det lite småfix innan vi tog oss in till stan och Carries inflyttningsfest! Då var väl klockan ungefär halv sju skulle jag tro och vi började med lite dricklekar och sådant.

Fler folk anlände under kvällens gång och det var hur trevligt som helst. Många nya ansikten och en del kända också såklart. Jag vet inte om det var bålen som det bjöds på (till slut satt jag och drack den direkt från skålen) men alla blev som mer eller mindre på lyset. Och det ganska rejält också! Anyway så bestämdes det att utgången skulle bli på Mollys och inte som Allstar där man vanligtvis hänger på, vilket jag tror att simmartjejerna övertalade en om ;-)

På Mollys var det typ inte en käft men med trevligt sällskap så spelar det ingen roll! Roligt var också att "alla andra" också kom dit senare, så slapp man vara typ äldst på stället. Hehe men sedan fortsatte jag och Carro med fyllekäk på Subway och sedan sleepover. Däremellan hände det en massa sjuka grejer som tyvärr inte har hemma på bloggen :-P

Jag måste bara passa på att tacka alla inblandade igår och tacka Carrie som ordnat en väldigt lyckade inflyttningsfest! Fler bilder kommer snart, men tills dess får ni några i alla fall :-)


Lugn och sansad i början av kvällen..


Tacos - en klassiker!


Partybild från Carries lägga!


Shotsshotshots

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0