Tisdag

Igår skrev man att det skulle bli en tidig morgon. Det blev ju inte riktigt så. Eller vaknade vid 8 men fastnade bland all skit som går på tv innan man gjorde dagens sysslor.

Till exempel såg jag oändlighetsserien "Våra Bästa År". Hehe kommer ni ihåg när jag var helt besatt av den serien? Eller bloggade jag ens då? Det måste ju ha varit hösten och vintern 2007 om jag inte minns helt fel. Skyndade mig alltid hem från skolan för att hinna se det (gick kring klockan 12.00 och hade grymt chill schema då) och det var så jäkla spännande! Det var någon osynlig mördare som tog ner typ 10 pers och det var intressant ända tills det framgick att dom blivit bortrövade till en mystisk ö och inte mördade.......... :-P

Åter till dagen - ikväll hängde jag snabbt med vännerna som ni såg på bilderna kanske. Mysigt och vi bestämde för att gå på stan imorgon! Kläder tills på lördag äro ett måsto så att säga :-) Nu ska jag slänga i mig det ni ser på bilden och sedan drömma mig iväg till berömmelse och rikedomar, hade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0