18 januari 2012

Haha förlåt för emobloggen @ the moment men jag vill bara berätta det här. Idag stötte jag på en grabb som jag inte sett på cirka fyra år. Det gjorde ont i gammelhjärtat när jag senare fick höra att denne har hamnat lite snett på sistone (droger och sånt). Visserligen kan det vara en fas vissa av oss går igenom men det är så himla tråkigt när människor hamnar i situationer dom inte borde vara i :-( Fan, man kanske borde bli stödperson av något slag? Någon som vet om det behövs en bitchig jävel någonstans? ;-)

Nu sitter jag här och funderar över morgondagen. Förutom det självklara som är plugg och träning så vet jag inte riktigt vad man ska underhålla sig med. Kanske göra en musikvideo i sin ensamhet? Springa naken på stan? Möjligheterna är oändliga men vette tusan alltså :-)

Om ni inte har något att göra så kan ni alltid kolla in min youtube-kanal där det finns opublicerade videoklipp. Allt hamnar ju inte på bloggen ;-)

Nu väntas sängen - smell you later!


Två nästan identiska bilder från Sofiahed tidigare idag.
Btw så kan jag svara till anonyma som undrade vars jag gymmar (från gårdagens inlägg) så kan jag säga att det är på 360. Men jag är villig att byta om det vore så ;-)

Kommentarer
Postat av: kakkis

EDDA FÖR FASEN!!!

2012-01-18 @ 22:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0