Dagen från helvetet

Jag kan ju börja med att berätta hur hela Edda-händelsen slutade. Jag fick tragiskt nog ta med mig min mamma dit igårkväll och som tur var så var det inte idioterna som jobbade utan någon som man kände. Det gick på 5 minuter att fixa så att jag hade ett tre-månaderskort! Alltså börjar man tro att kärringen på förmiddagen enbart gjorde detta för att vara dum?

Är det för att man har varit en simmare som man ska behöva stå ut med sånt här? Fast det konstiga är att många tycker att Edda-personalen i allmnhet suger så. Aja nu är det fixat i alla fall!

Och som ni läste igår hände det något på gymmet också. Det var nämligen så att jag hade glömt lås för första gången typ och när jag gick för att åka hem så hittade jag inte mina grejer. Kollade alla skåpen men dom fanns ingenstans! Jag trodde fan att det var ett skämt och jag var typ fem sekunder från att skjuta mig i huvudet :-P

Kunde någon verkligen ha snott alla mina grejer? Blöta simgrejer, väska, jacka, träningsbyxor osv? Jag började helt ärligt fundera på om jag hade en stalker som typ förföljde mig eller något... hehe. Det andra alternativet var att någon tomte hade av misstag låst mitt skåp i tro om att det var deras egna.

Åkte dit innan stägning och nog fan låg kläderna i ett skåp som tidigare hade varit låst! Haha alltså det här var typ den sjukaste dagen jag varit med om och jag skulle fan ha sovit bort hela gårdagen....... :-PKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0