Eddahallen = skandal!!!

Det är ju något fel hos de som jobbar på eddahallen!! Idag skulle jag "blippa" in mig som vanligt, då det visade sig att det inte fungerade.

Enligt dom hade jag köpt ett 12gångerskort och INTE ett som gäller i 3 månader. Jag sa att jag hade visst köpt ett som skulle vara i tre månader så jag frågade vad prisskillnaden var då jag vet att jag betalade 600 spänn. Ironiskt nog är det samma pris på dom!

Jag rotade i börsen för att kolla om jag hade kvar kvittot vilket jag naturligtvis ej har (säkert hade det ändå visat 12-gångerskort på det).

Dom säger att det inte finns något att göra utan jag får helt enkelt acceptera att killen i kassan slog in fel på mig. Men om det är samma pris och jag sa att jag hade betalat för tre månader INNAN jag visste prisskillnaden så borde det väl gå att ändra skiten till tre månader!!

Tydligen tycker dom att jag borde ha uppmärksammat att jag fick en typisk blipp-grej och inte ett kort som man får vid 3-månadersköp. Hur ska jag veta det när jag aldrig köpt något förut?! Så nu är jag alltså blåst på 600 spänn av den otrevliga personalen.

Bemötandet på edda är och har alltid varit kasst och jag tycker synd om alla som måste sätta sin fot där. Fyfan!!!!


Kommentarer
Postat av: caare

Men åh, pappa har också fått tjafsa med dem pga att de inte har någon koll på vad varandra gör inom personalen... Ytterst störande

2012-01-20 @ 16:44:45
URL: http://carielle.blogg.se/
Postat av: matttias

asså fy fan! man blir ju inte ens förvånad, dom kände nog igen att du var gammal simmare.....

2012-01-20 @ 23:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0