Fetfest

Oh my lord. Det här var en av dom vildare tillställningarna jag varit med om på sistone alltså och jag förstår att ni är nyfikna på att höra om kvällen som halverst slutade när klockan närmade sig sju på morgonen ;-)

Jag, Carro och Marica hängde hemma hos Carro i någon timme. Pratade och spelade lite innan vi åkte på förfest med Frida på Morön. Där blev vi inte så överdrivet länge eftersom tiden rann iväg och klockan närmade sig halv tolv och dags för utgång!

Sedan gick vi in på Allstar och minglade runt. Carro hade hållit låda i kön innan så vi var mer än på g när vi gick in! Shots på shot på shots, mingel, vimmelbild, strul var några saker som inträffade där. Hehe vid stägning gick jag på Subway själv för att styra mat. Dock var hela Skellefteå där så istället chillade man tills folket man hängde med dyk upp.

Efter Subway med bland annat min syster som dök upp (onykter eller ej vet jag inte) så blev det någon slags efterfest hos Sandra med temat kamasutra. Typ. Haha helt lost var jag och Carro i alla fall när vi drog "walk of shame" hem till henne samtidigt som Majken var på väg till jobbet tidigt imorse... :-P

Hur som helst var kvällen verkligen guld och den levererade sjukt hårt!! :-D


En sansad bild från början av kvällen. Marica, Carro och jag.


Men helt plötsligt blev vi modeller på förfesten. Hahaaha!


Frida och Marica inne på Allstar!


En suddig bild på jag och Sandra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0