Kan folk inte bete sig längre?


En bild från Alexandra Kissies Nilssons facebook.

Alltså jag är fan förbannad och jag tänkte berätta varför! Jag var inne på Facebook och i det här nyhetsflödet så kommer det ibland upp att "blabla har gillat blabla's bild" typ. Egentligen fattar ja inte varför och det är drygt att det oftast är samma personer?

I alla fall så kom det en bild upp på bloggerskan Kissie! Ni ser den ovan. Hon har då publicerat en bild på sig själv i bikini när hon är i Thailand och det är skrämmande vad är det är för slags människor som kommenterar!! Visst, jag har tyckt att hon gjort många tabbar via sin blogg men jag försöker väl ändå leva efter mottot; behandla nadra som du själv vill bli behandlad.  

Jag har också fått lära mig att vara artig och trevlig och jag tror att om min mamma skulle höra att jag skriver "akta när man ligger med henne, hon kan gå av" eller "that shit just looks wrong" till en annan så hade hon fan gett mig en rejäl utskällning  och det är jag glad för. För en utskällning är precis vad jag hade förtjänat och det är precis vad dom som kommenterar negativt om andra människor förtjänar!

Visste ni att det kan vara lika illa att kalla någon för spinkig som att kalla någon för fetto? Det kan göra precis lika stor skada och jag tycker det är något människor borde få in i skallen. Det som också är roligt (läs: fucked up) är att folk tror sig ha rätt till att trycka ned en annan människa för att hon gjort sina misstag eller för att hon förtjänar det. Då kan jag säga att ni är då INTE ETT DUGG BÄTTRE SJÄLVA!

Sedan finns det sådana som tycker att det är okej att trycka ned någon annan för att den är känd. Det är ju också helt skruvat eftersom Alexandra/Kissie är en människa precis som alla andra. Känner du att du skulle säga till någon du träffar på en fest, någon du är vän med på facebook att denne att du föredrar lite vikt i jämförelse med honom/hennes kropp? Nä just det.

Kommentarer
Postat av: M

Håller med till 100!

2012-01-29 @ 00:31:22
URL: http://indivisible.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0