Malin-inlägget :-)

Malin Victoria Dahlqvist föddes en stormig dag den 17 december 1990. Eller vafan vet jag, där blev det en vild gissning. Kan lika gärna ha varit soligt och på natten liksom! Vi lärde då känna varandra genom simningen redan för tio år sedan men det var väl främst under högstadiet som vi började "hänga på riktigt".

Sedan har vi också gått gymnasiet tillsammans och det är otroligt mycket vi har varit med om. Allt från att halverst bli utslängd från en förfest till att sitta och bli tröstad på ett hotellrum i Stockholm. Hon har varit en riktig klippa i stormen och jag är otroligt glad över att ha träffat henne :')2006 i Calella, Spanien!


2008, simtävling!


2010, studentkvällen!


Vintern 2011!
Det här är då Rihannas låt Please Don't Stop The Music som är vår låt. Hehe det är många minnen till den låten och texten från den finns även i våra studentmössor! :-)

 
Jag måste ju nästan berätta en rolig händelse i det här inlägget också. När detta utspelade sig tänker jag inte avslöja men det var i alla fall så att vi hade varit på ett party och jag skulle ut på krogen. Malin följde hem Christian hem och jag kände direkt i kön att det här skulle gå dåligt.

Hehe vänder då på klacken och går in till Christian. Lägger mig i hans säng och låtsas att min mun är en fontän och allt drick- och ätbart i munnen är vatten. Haha Malin och Christian hjälper mig att inte kvävas (?) tills det att Malin känner sig halverst dålig också.

Så det hela slutade med att jag ligger och spyr galla i Christians säng medans Malin hänger över hans toastol. Hahaha...


Om jag skulle likna mitt hjärta vid en tårta med tårtbitar så kan jag utan tvekan säga att en av de bitarna tillhör Malin. Utan den biten är det fortfarande en tårta men den är absolut inte hel och skulle aldrig kunna bli det heller. Love her :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0