"Vill du att jag ska strippa?"

Igår fick jag ju med mig några filmklipp från Marica som sagt. I ett av dom filmar hon i en skolsal, sent på kvällen under en simtävling 2008 eller 2009. Först är det som ett vanligt klipp där hon filmar Oskar och så men helt plötsligt så dyker jag upp i filmen och frågar henne; "Vill du att jag ska strippa?" 

Det verkar kanske lite småkonstigt i vissa öron (även i mina ibland) men det är väl sån man är helt enkelt? Inte att man börjar strippa överallt men att man gillar att bjuda på sig själv och att få folk att skratta och det är ju inte så dåligt att tänka så. Oavsett om det skrattas med en eller åt en så är skratt i dom flesta fallen det bästa som finns. I alla fall enligt mig! :-)

Och nu har jag kommit på vikten av att omges mig av människor som är likasinnade. Inte så att alla mina vänner och de i min omgivning måste vara spårade och precis likadan men att de kan (i brist på bättre ord) klarar av att gilla läget helt enkelt. Ta det för vad det är och se vissa saker med en glimt i ögat :-)

Så om det finns någon i just din närhet som suckar högt när du ska göra något, vad det än kan vara så kan du ju be den tråkizen att du accepterar honom/hennes tråkighet så då får han/hon gilla det du gör. Oavsett om det är att strippa på film eller inte..... 

Hehe spårat inlägg men jag hoppas ni förstår vad jag vill ha sagt. Här avslutar jag med en bild från det klippet tror jag bestämt;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0