Festandet på Storsjöyran

Nu fattar jag att jag varken har bloggat om fredagkvällen eller lördagkvällen så jag kör på 2 in 1!
 
Fredagkvällen körde vi förfest i mitt och Majkens rum. Vädret var faktiskt bra den kvällen och vi spelade lite spel och så innan vi skyndade och såg Norlie&KKV som spelade redan klockan 20.00. Jag ska berätta mer om hur dom var senare men torrisarna man hängde med ville inte stå långt fram....
 
I alla fall, efter spelningen så gick vi tillbaka till hotellrummet, spilde ut en fjärdedels kvarting på golvet, blev knall och drog ut på området igen. Såhär i efterhand kommer jag inte riktigt ihåg allt som hände men vi besökte öltält, såg Melissa Horn och Glasvegas. Sedan var det typ helt plötsligt stängning och det sög ju? Tiden flög ju bara förbi!
 
På lördagkvällen då... Vi var alla bakis så dagen spenderades mest med att ligga döda på rummet, kolla in OS och sedan var det bara att tagga igång igen. Det gick lite segt men eftersom vi inte hade planer på att se någon artist så tog vi det lugnt och stressade inte upp oss som vi kanske gjorde lite på fredagen ;-)
 
Förfest på rummet som slutade med att Carro rev sönder en tavla ledde sedan till en vända på området. Igår spöregnade det typiskt nog hela fucking kvällen så man såg ut som en dränkt katt efter typ fem minuter. Det var ändå roligt att stöta på Linda och Chrissa i vimlet till Den Svenska Björnstammen även om minnet är er suddigt den här kvällen. Men så ska det fan vara på festivaler!
 
Haha en rolig sak som jag snabbt kan nämna är att jag satt mig på röven och åkte nedför en trappa på McDonalds, jag och Carro pratade engelska och "höll på" hamna i bråk efter att hon kallat ett gäng för blue people, rev sönder tavlan i vårat rum efter att jag puttat ned Majken ur sängen och hon payback:ade mig osv. Crazy night jaooooo :-D
 
Nu är jag hemma i alla fall och hög på all skräpmat man ätit. Vill ni att jag ska berätta om något mer som hände på resan? Kommentera i så fall!
 
Jag och Carro på en bbalkong i fredagskväll! :-)
 
Shoppade ett J.B-skal till mobilen igårkväll - så snyggt ;-D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snyggt skal! :D

2012-07-30 @ 12:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0