OS-tankar #1

 
OS är i full gång och det är ju verkligen idrottens absolut största tävling och det är så jävla roligt att se på! Därför tänkte jag nu sätta mig till rätta och lufta mig litegrann. Alltså inte sätta mig och fisa utan ge er mina åsikter om OS so far, i olika delar.. .:-)
 
Sarah Sjöström kom som bekant på en fjärdeplats på 100 meter fjäril häromdagen. Hon blev ju förkrossad och det kunde vi alla sitta och se på första hand i svensk tv. Coolt? Nej, jag blir fan förbannad på media och på just vi alla som räknar med guldhopp, sätter press på idrottarna och nästan  kräver medaljer.
 
Som till exempel är det ett fiasko när hon kommer på fjärde plats enligt svenskarna och svensk media, ett resultat som i slutändan kommer vara en av de bättre placeringarna. Självklart fattar jag att hon själv gick för guld och när Sarah missade pallen så var det "världens undergång". Räcker det inte med att hon själv tycker det? Ska verkligen media stärka den känslan, låta folk kommentera artiklar om Sarah där det alltid ska finnas någon idiot som tycker hon suger och ska folk kunna sitta med chipspåsen i handen och BETYGSÄTTA hennes prestation?! Stupid..
 
Jag blir också arg på mig själv för att jag är en av dom som blir en gamjävel och tror att idrottarna är några robotar. Därför ska jag och kanske även du piska oss i röven och sluta upp med detta för trots allt är dom bättre än vad vi är. Dom är på OS och det är inte vi :-)
 
 
/Bitterfittan
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0