Imorgon är det midsommarafton..

... och såhär beskrev jag en midsommarafton för fyra år sedan;
 
"Igår då, jo det blev ju så att Jag, Malin, Christian och Majken drog oss iväg till Soffan (+ boyfriend) som hängde i en stuga i Risböle. Vägen dit var ju inte den lättaste, speciellt inte när det var Mille himself som satt bakom ratten! Fick vända och backa flera gånger, men efter många om och men var vi där! Började med att se film, chilla och sedan grilla mat och typ att jag lyckades? Fan, Mille is a a grillmaster!

Sen blev det besök hos diverse djur som alla älskade mig och efter det ner till sjön för att hänga där och sedan upp till stugan igen. När klockan närmade sig 8 gav vi oss ned till samlingsplatsen där det vankades Burnball, även kallat brännboll. Ungjävlarna i vårt lag förstörde fan allting, exempelvis så sprang  domäven fast bollen slogs typ en meter?! Jävlar vad arg jag blev alltså, hatar ju att förlora.
 
Efter det så kom det mer people men vet som inte vad vi gjode egentligen. Såg typ en till film och lite annan skit....  Så med det sagt så betygsätter jag denna midsommarafton med 2 av 5 möjliga Millestarz!"
 
 
Haha hoppas på en bättre kväll imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0