Midsommarafton 2012

God eftermiddag alla bakfulla och icke bakfulla!
Jag antar att många av er hade en vild gårkväll och förhoppningsvis är ni nöjda med den vars ni än var och vad ni än gjorde! Själv hade man absolut en bättre midsommar (höll på skriva nyårs där av någon anledning) än den jag hade för fyra år sen ;-)
 
Höll till hos Carro i någon timme där det styrdes upp entårtaoch midsommarkrans. Eller det var mest Maria som höll på med det medans jag och Carro.. pimplade alkohol :-P
 
När vi sedan kom till Boviken där närmare klockan sju var vi båda lite smålulliga vilket resulterade i bränt kött och att jag spillde ut shots som Frida bjöd på. Oops! Efter middagen blev det lite lekar och sedan häng likzåm. Jag och C var redo för att dra vidare mot stan men det fanns ju som ett litet problem - vi hade ingenstans att ta vägen!
 
Haha därför slutade kvällen med att vi satt i parken inne i stan och där satt vi och drack sourz och snackade skit. Sedan blev det hårdbrödmackor till nattkäk vilket nästan var som Subway!
 
Jag och fina Maria igår. Som ni ser var man väl lite på lyset men värst på stället tycker jag inte att man var. Fan.. Fler bilder kommer senare och mer skvaller/snack om kvällen så håll utkik!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0