Träningsupdate:

Jag måste erkänna att jag är väldigt dålig på att uppdatera om min träning här på bloggen. Därför tänkte jag göra en liten ansträngning och ägna detta inlägg åt just träning. Som ni kanske kommer ihåg så simmade jag lite nu under vintern (december ill februari) samtidgt som jag gymmade. Nu har dock mitt kort gått ut på Eddahallen vilket innebär att konditionen får komma från något annat håll :-)

Och det tänkte jag skulle vara löpning. Jag har dock fortfarande lite trassel med ett knä men misstänker att det kan ha att göra med gympadojjorna (dom är cirka 8 år gamla). Men men, det löser sig nog i slutändan! :-D

Så för tillfället ligger fokus på gym, gym, gym. Kör på 360 och det går faktiskt riktigt bra just nu! :-D Fick någon slags nytändning efter operationen i höstas så det känns oftast roligt att träna, vilket verkligen är a och o. Jag antar att min muskelmassa har ökat också (lyfter tyngre och tyngre och har sakta ökat lite i vikt). Så nu har ni en liten uppdatering kring det, finns det något ni undrar över kring detta så är det bara att ställa en fråga! :-)


Varför lägger jag in en bild på mitt för tillfället blodiga finger? Jo, inte bara för att försöka locka er till att läsa inlägget men utan också för att den här lilla olyckan hände idag. Tappade av någon anledning en vikt på fingret så det typ snuddade/gnuggades mot mitt prinsessfinger (u)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0