Födelsedagspartey

Typiskt att det ska vara bra väder dagen efter? Känns som att man alltid prickar in det och det känns ju mindre ball ;-P

Hrm, jag vet inte riktigt var jag ska börja beskriva gårdagen. Men den började i alla fall med att jag, Majken och Mattias åkte bort till hamn där vi var typ först på stället. Det började droppa in folk innan vi åt middag och sedan drog partyt igång! :-)

Hehe några av oss bestämde oss för att supa ned Philip och jag tror det gick ganska bra faktiskt. Lite shots gör susen för dom flesta och tydligen tillhörde en annan friend den skaran också ;-) I alla fall så åkte vi taxi in till stan, någon skulle pissa på busstation (?) men sedan var vi inne på Verandan.

Mingel, dans, känslan av att vara på en Finlandsfärja, vimmelbilder och folk som spårade ur men sedan blev det Subway för fyllekäk - såklart. Åt en tonfiskmacka och den var verkligen hur gud som helst! Åtminstone när man var lite berusad men jag vet inte hur den skulle smaka i nyktert tillstånd ;-P

Det var i alla fall en trevlig kväll och det är ju bara att tacka alla inblandade och tacka värdparet Conny och Marica! Fler bilder dyker upp senare idag :-)


Den här bilden var tagen på Verandan. Maria, Mattias, Carro, Philip, Tette och Marica syns på bilden! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0