Torsdagskul

Här kommer bilder på lite av det roliga jag hittade under rensningen. Förlåt för fattig rubrik men kom fan inte på något bättre. Medans jag är och tränar så kan ni ju kolla på bilderna här och vill ni se mer godbitar så är det bara att lämna en kommentar om det så kan jag göra ett till liknande inlägg! :-)

Enjoy!Detta är från antingen 2002 eller 2003. En tidningsartikel som handlar om en simtävling i Skelleftehamn. Ser ni mig alldeles topless och naked? ;-) Sen bredvid mig sitter Malin och bredvid henne Soffan! Och nedanför sticker Maricas skalle upp, haha!


Random artikel. "Ädel skelleftesimsadel" står det tydligen? Lol.. :-P


Fritt Fall, Stockholm Summergames 2004. Fr v; Erik, Johanna, Lisa och jag


Har en fet tavla med denna bild - sitter och chillar i Funäsdalen med mina chokladcigaretter ;-D (La ut den här bilden på min instagram btw, @Millees)


Simsegrare. Det här måste ha varit 2005 tror jag? Kommer i alla fall ihåg att jag efteråt blev störd för Mattias var inte simsegrare i "vår" åldersklass, det var ju jag....hehe...


Sofia har tydligen gett mig ett fett stort alla hjärtans dag-kort. I kortet står det som ni ser på bilden; Jag kommer dö före dig.
Haha varför??Så sjukt pinsamt men på bilden i gymnasiet (!!) skulle vi måla något abstrakt eller vafan det var... Jag målade något som skulle likna vid dom olika elementen. Förstår nu varför jag inte fick MVG..
Någon randomtidning hade en artikel där den här bilden fanns med. Cool man är som häller vatten i fejjan just som bilden tas? :-P


17-årspresent från my girlZ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0