Bergmans

Shit, vad hände igår ens? Kvällen började med att jag och Amanda åkte till hennes kompis Antonia där vi hängde i någon timme eller så innan vi drog vidare. Först gick vi på Escalier eller vad det heter för en drink. Där kändisspottade man den här Pär Lärnström (googlade namnet) som varit programledare för bland annat Idol.
 
Hur som haver, efter ett besök där så gick vi på Bergmans som tydligen är en nyöppnad klubb. Om jag inte misstog set jag hörde så var det typ första helgen de hade öppet och det ska tydligen vara ett "exklusivt ställe där inte alla kan komma in". 
 
Nu var det så att tack vare Antonia och hennes boyfriend som hade ett drinkbord där inne så fick vi glida in. Jag kan säga att det var inte riktigt sånt som man är van vid :-P Det var champagne, spritflaskor, groggvirke och tomteblossgrejer. Så ni kan ju tänka er fattiga studenten Mille där, haha.. 
 
Antonia var taggad på att få mig full så hon och hennes kille bjöd och bjöd.. och bjöd... och bjöd. Drinkludret nummer ett kände man sig som men dom var så snälla och trevliga och givmilda (!) att det finns inte :-D Tydligen blev all alkohol och drinkbordet på 20 000 kronor så ni kan ju tänka er... Thank lord att det var några täta människor där säger jag bara!!
 
Efter timmarna på Bergmans så åkte jag och Amanda taxi till Sundbyberg för fröken skulle dit och det var ju nästa äventyr. Chaffisen hittade inte dit vi skulle så jag fick ta fram kartappen på mobilen och guida honom till stället vilket kändes lite smålustigt. På något vis hittade vi ialla fall rätt och när Amanda var safe började man tunnelbanaresan hemåt och jag tror man trampade in när klockan ahde passerat halv fem på morgonen.. :-P
 
/ Snyltarn
 
Amanda och jag i väntan på tunnelbanan
 
Amanda och Antonia
 
Såhär såg tydligen kvällen ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0