Lördagens bravader!

Så, festandet i lördags då, hur var det? Riktigt roligt faktiskt! :-D
 
Blev lämnad i lägenheten själv men sedan dök Hanna från klassen upp. Innan dampade jag loss för jag hittade inte kläderna jag ville ha på mig men sedan lugnade man ner sig lite. Typ när man började dricka le alkoholen.. ;-)
 
Vi snackade lite skit här innan vi åkte till Sondres jobb, träffade upp Mikaela och hennes kompis och fortsate lite med drickandet. Jag måste ju tacka mr. S som hindrade detta från att bli en dyr kväll så det var ju värt!
 
Efter typ en timme drog vi vidare med två bröder som kommer från Umeå. Vi drog till ett ställe som låg på... någon gata som jag inte kommer ihåg namnet på. Där var vakten jävligt lol i alla fall, då han först inte tänkte släppa in mig för att "jag var för full". Kul, för Amanda hade då typ aldrig sett mig så städad förut, så vi båda misstänker att han sa så för att jag inte tittade vakten i ögonen när han kollade legitimationen. ;-P
 
Så vi gjorde som han sa - gick en promenad och så innan vi fick komma in. Väl på stället så träffade jag bland annat Sandra från Skellefteå (haha en massa namn i det här inlägget känner jag men ni får gilla läget) och en del andra Skelleftebor. Kul var det att se henne då vi snackat om att styra upp något någon gång - nästa gång blir det väl förhoppningsvis förfest och så! :-)
 
När klockan var kring tre drog jag, Amanda och umegrabbarna hem hit för lite efterfest-aktigt. Jag tror vi var uppe tills klockan närmade sig åtta på morgonen så ni kanske förstår varför vi mådde skit när vi vaknade. Hehe, men det var faktiskt en rolig kväll så man får passa på att tacka alla som gjorde den så bra! :-D
 
 
Jag och fulla Mickis ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

assså bilden mille ta bort annars skvallrar jag om vad som egentligen hände i lördags ;)/ H

2012-11-27 @ 08:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0