Onsdagsöl

Oj då... Jag hade igår förberett mig på att kvällen skulle vara ganska lugn och städad men jag kan säga att hela klassen (eller dom som var där) körde på ganska bra ändå, haha. Och ni vet ju hur jag blir om folk taggar igång en ;-)
 
Men riktigt trevligt var det verkligen! Kvällen började hemma hos Sondre där vi satt och snackade och drack vin. Hur vuxenpoäng börjar jag inte skramla ihop som dricker vin mer eller mindre frivilligt?! Hur som haver, där vid halv nio åkte vi till Söder och mötte upp klasskamrater som satt på Hotell Malmen. :-)
 
Där blev vi en kort sväng innan vi drog vidaret till Imperiet där ännu några fler klassiZar var. Shotrace, dans och mingel bestod kvällen där av och det var riktigt trevligt! Men tråkig som man är så vägrar man ju åka nattbuss så det blev att hoppa på sista tunnelbanan för kvällen där just före ett. ;-P
 
Som ni hör så var det en trevlig kväll och det får man sota lite för idag, men jag tvivlar på att jag är den som mår värst faktiskt, haha!
 
En bild "tagen in the moment" så att säga! Ska försöka få tag i en massa bilder från gårdagen - Josefine, läser du det här?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0