RövhålaN

Inlägget där jag skulle ge Skellefteå en känga fick visst vänta tills nu men jag hoppas det duger ändå.
 
Innan jag åkte upp till Skellefteå så bloggade jag om ångesten jag kände för att möta den här småstadsmentaliteten som säkert många av er har bevittnat och det visade sig inte dröja länge innan ett sådant scenario dök upp. Innan jag fortsätter så vill jag "försvara" mig med att säga att det här inlägget tänkte jag skriva i lördags redan men då var jag för bakis för att ens titta typ. Så det är ingen nu-är-jag-tillbaka-i-Stockholm-och-kan-kasta-skit-för-det-skiljer-80-mil-mellan-oss-grej utan det här stod jag för då och det står jag för nu.
 
I alla fall, ett exemple som visar på hur typiskt Skellefteå kan vara (eller rättare kännas) visades på Halloweenfesten uppe på Folkparken. I vimlet så står det någon random, mindre imponerande människa och snackar skit om mig till en av mina vänner - när jag står bredvid och hör allt. Det jag kommer ihåg var att den personen sa att han eller hon hatade mig bland annat. 
 
Man ba - okej? Jag har aldrig någonsin pratat med den människan, jag vet typ knappt vad den heter, jag vet verkligen ingenting om denne och jag tvivlar därför starkt på att den känner mig? Jag har knappast gjort den något någonsin och kommer verkligen aldrig göra något mot han/hon för helt ärligt.. varför skulle jag ens bry mig? 
 
Jag tror att det sas mer grejer om mig (med mig fortfarande bredvid) och det är helt overkligt att det ens hände. Nu är jag inte så blåögd eller partisk och tror att det bara är i Skellefteå det här händer men det konstiga är att sådana här saker vittnar man ALLTID om i en liten småstad och det är fett jävla störande. Förstår folk i Skellefteå inte hur små vi alla egentligen är? Skellefteå är långt ifrån hela världen men för många småstädsmännikor är det tydligen det. Kom ner på jorden, väx upp, lär er bete er och visa att det finns någon form av intellektuell förmåga hos majoriteten av norrlänningar. BITCH PLEASE.
 
.. Den enda vettiga anledningen till att det är såhär måste väl vara på grund av all inavel där uppe? Eller så blev (procentuellt sett) många tappade som barn? Jag kan inte komma på någon annan orsak än så....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0