SHM-WEEKEND

Egentligen var väl det sista ni hörde av mig att hemtentan hade gått åt helvete men nu är jag tillbaka!
 
Och jag har inte tagit mitt liv om ni var oroliga över det utan jag har haft besök från Norrland! Amanda kom hit i fredagskväll och sedan har vi gjort både det ena och det andra. Som sagt så kom hon hit i fredags, och då snackade vi bara litegrann, åt chips och chillade.
 
På dagen på lördag drog vi in mot stan och strosade runt litegrann. Själv köpte man såklart ingenting men Amanda var inte heller så shoppinggalen som man kanske kunde ha trott ;-) Lite fick hon i alla fall med sig och det var ju bra! 
 
Där vid tre åkte vi tillbaka hem och gjorde oss i ordning. Amanda skulle på Swedish House Mafia (som resten av landet typ) och jag skulle hänga med Hanna. Detta var alltså lördagkvällen och jag tror det får ett eget blogginlägg så jag ska berätta mer om utgången sen :-)
 
Igår vaknade i alla fall jag och Amanda och måde som vi förtjänade = åt helvete. Men vi var tvungna att möta upp någon i city så det blev att slita sig upp och fara dit. En snabbis in på Monki och bakismat på McDonalds så bänkade vi oss framför Lejonkungen och Sunes Sommar på kvällen. Perfekt avslut på en grym helg med fina Amanda som jag kommer träffa igen om drygt tre veckor! :-)
 
 
Gårdagens middag, roligare bilder kommer senare också!

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2012-11-27 @ 16:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0