VÄRLDENS ROLIGASTE GREJ

Det alla gymmare fasar över hände idag på gymmet och jag är seriöst fortfarande i chock!! Det var så att jag skulle värma upp precis som vanligt. Dock satte jag mig på cykeln, istället för att kämpa på med crosstrainern.
 
Jaja whatever, det viktiga var männen som var bredvid mig på löpbandet! Det var väl tre stycken (haha kommer typ inte ihåg), två yngre varav en äldre man kring 60 ungefär. Trots sin ålder så verkade han kämpa på så in i helvete och det var mäkta imponerande. Ja i ungefär fem minuter ungefär. --
 
För då låter det som blixten slår ner - men tror ni inte att gubben har tappat fotfästet, ramlat på löpbandet och åker med full fart in i väggen som är bakom?!?! Helt plötsligt sitter han fastklistrad på väggen som en fluga som mött sitt öde på vindrutan på en biljävel. I början blev vi andra skrämda/rädda/oroliga..
 
 
 
.... Men när det visade sig att han var oskadd började man fnittra och det gjorde jag väl resten av träningen. Hehe I'm so going to hell.
 
 
Ungefär som vid 1:04 in i klippet såg det ut. Han försökte verkligen hålla sig fast men ganska snabbt tappade han taget och flög som sagt in i väggen :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0