Hemresan

Igår var typ världens jobbigaste dag?!
 
Först så fick man kliva upp ofrivilligt för att tvätta. Sedan var det skola och den var väl som den brukar, inte direkt jobbig men aa, ni fattar. Och fram tills dess flöt ju som ändå allting på men sedan bestämde sig livet för att jävlas litegrann..
 
Först när jag skulle hem från skolan så står det att tunnelbanan är avstängd mellan Zinkensdamm och Stadion och ersatt med sk ersättningsbussar. Jag blir orolig men inser att jag kommer ta mig hem till Vårberg i alla fall (det är två stationer från Masmo, vilket är den jag åker till när jag far till och från skolan) och blir då lättad. Men sen inser jag att fan, sträckan mellan Zinkensdamm och Stadion är fett långt och det innebär att typ hela området vid T-Centralen är avstängd?!
 
Och vars är det jag ska åka flygbuss från - jo T-Centralen. Så när jag hämtade väskan hemma fick jag stå vänta på tunnelbanan fett länge som turligt nog hade börjat gå, om än oregelbundet. Detta innebar att det var hur mycket folk som helst på tunnelbanan och där trängdes man med väska, handbaggage och djävulsgaffel.....
 
I alla fall. I stan sprang jag in på Buttericks och köpte lite Halloweengrejer och det var inte heller kul. Fullproppat med folk och där kommer man med värsta packningen vinterjacka och mössa på. Efter många om och men fixade man det, tog sig till Cityterminalen och köpte bussbiljett till Arlanda. Väl på bussen så bestämmer sig den för att stanna (av överhettning kanske?). Just där ville jag fan börja gråta, helt seriöst.
 
Som tur var så blev det ett kortare stopp och sedan åkte man till Arlanda väl där allt flöt på. Så slutet gott, allting gott va? Jo, förresten så fick man ju med sig halloween-djävulsgaffeln som handbaggage. VÄRT ;-D
 
Påväg mot Arlanda.
 
Less på livet men försöker ändå med en pose..
 
Jag vet att den här bilden ser sjukt äcklig ut men kan lova er att det var godare än det såg ut. Kräftstjärt-pasta med kantareller och sånt på Alfredos.
 
Mitt lilla boardingpass
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0