Natt av ångest

Om jag inte har helt fel så har det aldrig riktigt gått dåligt att somna sedan man flyttade förutom kanske natten innan tentan. Men inatt var det verkligen ett stort problem om jag ska vara ärlig och jag tror varför man hade en natt av smått panik.
 
Det är för att komma hem. Innan ni blir eld och lågor (hehe) så ska det självklart bli jättekul att träffa familj, vänner och katten men det finns ju en baksida med det hela också. Det finns ju en anledning till varför man flyttade från staden i första början och det är där jag får en liten klump i magen.
 
Jag får ångest över att komma tillbaka till småstadsmentaliteten. Ångest över att komma tillbaka till staden där att snacka skit om andra är det bästa som finns. Ångest över att komma till en stad där "alla känner alla". Det var ju främst på grund av dessa anledningar man flyttade i första början så det är kanske inte så konstigt om man känner såhär nu? Eller?
 
Sedan anser jag också att Skellefteå är verkligen allt annat än drömmarnas stad. Det går inte att att komma någonstans i livet om man bor där uppe, det finns inga möjligheter förutom om man söker efter en framtid inom industribranschen. Det är min personliga åsikt.
 
Men den största anledningen till ångestnatten beror på att när man åkte för ungefär två månader sedan så lämnade man realtioner (som det så fint heter) som mer eller mindre var förstörda. Eller rättare sagt var det väl en relation till en person som inte gick så bra och inatt började man tänka tillbaka, ångra saker man gjorde i somras när man nu fått lite mer perspektiv på livet och insett att det inte hade behövt bli som det är just nu. Att sakna någon, bry sig om någon som kanske inte vill ha med en att göra är väl inte så himla roligt. Tankarna har snurrat runt och man har försökt komma på något som ska göra allting bra igen men den första idén efter den andra lät dålig. Jag vill bara komma hem och att det ska lösa sig på en minut så att det om något känns bra.
 
Nu vet jag inte hur jag ska avrunda det här inlägget så jag gör det bara snabbt och tvärt. Haha hej då.
 
 

Kommentarer
Postat av: Soffan

Alltså, kan jag få en närmare förklaring? Känner att jag inte hängt med alls i vad som hänt. Snälla skicka ett privat meddelande på facebook! <3

Svar: Jag gör det när jag får tummen ur ;D ;D
Mille

2012-10-16 @ 12:33:39
URL: http://sofiahed.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0