Project X (in my life)

 
Efter programmet om verkliga superhjältar så kollade jag på ungdomsfilmen/partyfilmen "Project X" som säkert många av er redan har sett. Men för er som inte gjort det så kan jag snabbt berätta att det handlar om ett gäng ungdomar, som inte anses vara populära (vad det nu innebär) ska ha en födelsedagsfest och är oroliga att ingen ska komma. Därför bjuds typ hela skolan - ryktet sprids och det blir världens sjukaste fest med bland annat dvärg som blir inslängd i en ugn, en bil som åker ner i poolen, hus som brinner etc.
 
Just exakt dom grejerna jag nämnde kan jag väl inte direkt relatera till men jag tror att jag, som många andra av er, kan relatera till det här med fester som spårar ur. Nu har det ändå gått drygt fem år så jag tror att det är okej att jag tar och berättar om Sofiahed's 17-årskalas. Hehe, så varsågod och läs;
 
Vi firade den hemma hos Karolina då hennes föräldrar åkt med brorsor till Gothia för fotbollscup. Vi var väl cirka 10 pers som åt middag tillsammans och hängde. Sedan var tanken att "några fler" skulle dyka upp för ett mindre get-togheter. Som jag minns det var vi alla lite oroliga att ingen skulle dyka upp så därför hade man sagt till inbjudna att det var okej att ta med sig någon fler. Det hade skrivits på Apberget (ett community som användes flitigt innan Facebook) att det var fest på Semestergatan med tillhörande nummer och att det bara var att dyka upp.
 
Såhär i efterhand inser man ju att det inte var det smartaste för folk dök faktiskt upp. Och ännu fler dök upp. Och random people dök upp. Helt plötsligt låg det någon på studsmattan och spydde, på toan var det någon spydde i badkaret, bokhyllor höll på att rasa, okända hillbilly-gäng dök upp och gud vet vad mer som hände? Jag tror inte ens att jag VILL veta mer om jag ska vara helt ärlig. Det kändes i alla fall som hela Skellefteå passerade huset under kvällens gång men vi får väl tacka gudarna att ingen blev inlåst i ugnen. Eller blev någon det?
 
Det t hela slutade dock dåligt eftersom en kamera och dator blev stulna och Karro fick ta emot väldigt mycket skit för något som hon kanske inte riktigt kunde kontrollera. Så efter den kvällen insåg nog vi alla att det spårade ur och att i slutändan är det inte värt det. Så alla ni som håller på försöka återskapa en "project X-film" borde komma på bättre tankar!!
 
........ Äh, vem försöker jag skoja? Det är fortfarnade än idag något jag kommer ihåg och jag vet att jag hade skitkul så kör på för fan! På hyffsat lagom nivå ofc ;-)
 
Det här är den enda bilden från den dagen jag hittar just nu, men jag vet att det finnas fler någonstans..

Kommentarer
Postat av: VÄRDEN för ovvanämnda tillstälning...

Hahaha ajjj det gör fortfarande lite ont att tänka på den kvällen....... Bra att man lär sig och blir lite mognare med åren!! (eller?)...

2012-10-14 @ 14:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0