Superblogg

 
Ibland tror jag det är viktigt att få perspektiv på saker och ting. 
 
Jag läste en artikel om musikern Kristian Gidlund som är 29 år gammal, trummis i Sugarplum Fairy, sjuk i cancer och han vet att han snart kommer dö. Hans tankar finns nedskrivna på en blogg som ni hittar HÄR. Gå in, läs och gråt!
 
Ett utdrag från Kristians blogg:
 
"Jag kommer aldrig få de där barnen som jag har längtat efter. Jag kommer aldrig bli den där pappan som jag har sett framför mig. Jag skulle bli en bra förälder. Det vet jag. Vi kommer aldrig att klättra i träd, mina barn och jag – och som jag har längtat efter den dagen. Jag kommer aldrig behöva gå upp mitt i natten för att trösta min lilla. Jag kommer aldrig känna utmattningen av att ha små barn. Jag kommer heller aldrig känna den lyckan. Jag kommer aldrig behöva slita mitt hår av oro för att jag inte ska ha råd att försörja min familj vid månadens slut. Och jag kommer heller aldrig känna den oerhörda stoltheten över att faktiskt ha klarat det. Mina föräldrar kommer aldrig få träffa mina barn.
 
Jag kommer aldrig göra den där flytten till New York. Jag kommer aldrig kasta mig in i en taxi och ropa: ”Driver, follow that car” och faktiskt mena det. Jag kommer aldrig få se Kalifornien.
 
Jag kommer aldrig få sitta med mina syskon, när vi alla tre är rynkiga och långsamma, och minnas barndomen med skratt och skarvade historier. Jag kommer aldrig få höra om Mårtens äventyr ute i vida världen. Jag kommer att ha dansat alldeles för lite.
 
Det finns mycket som gör ont när slutet har börjat."
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0