Idiot till tunnelbannechaufför!!

Jag blev helt chockad när jag åkte tunnelbanan från skolan idag. Tunnelbanan kommer och man kliver på som vanligt men istället för att dörrarna stängs så börjar en röst (chauffören) att snacka. Man var lite sliten från skolan och så så jag vet inte exakt ordagrannt vilka ord han använde men det lät på ett ungefär såhär:
 
"Ja, nu är vi lite försenade på grund av att vissa ska ha så jävla bråttom att hinna emd tunnelbanan. Det är 5 minuter mellan varje så det finns ingen idé att skynda sig. Nu måste vi stå här ett tag på grund av killen ni ser ute på plattformen nu och nästa tunnelbana är bara två minuter efter oss på grund av förseningen."
 
Man ba - okej? Jag vet inte om den killen blev avkastad eller om han bara klev av där vid Masmo eller hur det var. Men berättelsen fortsätter i alla fall. vi blev stående i cirka 30 sekunder och ironiskt nog så kommer det en kille inspringande just när dörrarna ska stängas igen. Tunnelbanan körde iväg men då började chauffören snacka igen:
 
"Ni är ju alla ena idioter. Jag tror inte att ni har så jävla bråttom att ni måste skynda er till tunnelbanan såhär"
 
VEM FAN SÄGER SÅ I HÖGTALARNA TILL ALLA PÅ TUNNELBANAN?! Jag var så jävla sugen på att, när jag hoppade av, säga till chauffören att han borde fan skaffa sig ett nytt jobb. Tyvärr satt man i mitten på tåget men alltså seriöst... Snacka om oprofessionellt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0