Mille analyserar:

Utelivet skiljer sig lite mellan Skellefteå och Stockholm har jag märkt. Nu är jag inte direkt någon som har superkoll men vad jag hört och upplevt så är det några saker som skiljer sig ganska stort.
 
I Skellefteå är typ den enda "kläd-regeln" att man inte får ha typ märkelskläder på Allstar. Hehe och då menar jag som i typ AIK-tröja eller vad det nu kan vara. Men här i Stockholm är det tydligen bra att skippa conversen om man ska ut på Stureplan, i alla fall som kille har jag fått höra. På Söder spelar det ingen roll enligt folk, där kan man vara lite som man vill, hehe.
 
I Skellefteå kollas det inte vilka som är i sällskapet utan där släpper man in i en kö. På många ställen här så står man typ i en klunga och när man kommer fram till vakten så frågar denne vilka som är i ens sällskap och hur många man är. Det kan vara det som friar eller fäller känns det som..
 
I Skellefteå håller man ganska så hårt på åldersgränser också. Är det 20-årsgräns så ska man typ stå på någon lista för att komma in som yngre eller ha väldigt tur. Ett exempel från Stockholm är att åå White Room är det 25-årsgräns. Jag visade leg som visar på att jag verkligen inte är så gammal ännu men blev ändå välkomnad in. Kul va? ;-D
 
Så sammanfattningsvis; är du tjej och ska på Stureplan så är det bara att vara fixad i något som anses fint eller lite småslampigt, var lagom full och se kåt ut för vakten så tar du dig in. Är du kille så klä upp dig, ha fina skor, var nykter och ha några tjejer i sällskap. Typ.
 
 
(Just ja, igår såg jag att på dam/herr-skyltarna som sitter på toalettdörarna så var de designade som en människa som ger fingret och sedan stod det något i stil "skit i knarket". Såna har dom inte hemma i Norrland tror jag :-P )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0