När tvättmaskinen nästan åt upp kläderna

 
Här i hooden kör vi  i princip efter djungelns regler... Därför har jag (eller vi)  tvättat mitt i natten efter att tvättiderna har gått ut, då dom är upptagna mest hela tiden annars.
 
Igårkväll skulle jag och Amanda slänga i lite tvätt så vi gick ner till tvättstugan och gjorde iordning. Amanda lägger i kläderna, stänger tvättluckan men ska då öppna den igen av någon anledning men det går inte. Vi sliter och sliter men den sitter fast som sten typ.
 
Paniken kryper sig på (eller rättare sagt står vi typ och skriker i panik) men inser att det går inte göra något åt det. Tvättmaskiner går heller inte att starta vilket innebar att kläderna var typ låsta där inne. Vi bestämde oss för att gå ner morgonen efter, dvs idag, och ta ut dom innan första tvättiden går igång.
 
Så vi gick ned nu imorse men luckan var fortfarande låst? Detta resulterade i ännu mer panik men "tack vare" tröttheten och att vi båda hade så himla bråttom imorse så pallade man fan inte kämpa mer....
 
Men eftersom det här är gettho så kan ju saker och ting bli stulna (äckligt med underkläder och så) så det var med nervösa steg jag och Amanda gick ned till tvättstugan ikväll. Men tror ni inte dom låg i en hög på ett bord där då? Tänka sig att någon vänlig själ INTE stal grejerna. Det är nästan så att man blir rörd :')
 
Nu är ju den stora frågan hur det kommer bli i framtiden? Ska man satsa på att sätta sig vid älven och tvätta som dom gjorde för 100 år sedan eller vågar man chansa på att stänga in dom i en tvättmaskin nästa gång??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0