Kolla ert "FULLSTÄNDIGA" stjärntecken!Jag har en kompis som är intresserad av astrologi och jag har nu lärt mig något.
Det är mer komplicerat än att bara kolla på vilket stjärntecken du är (dvs vilken månad, sådana som tidningars horoskop är uppbyggda på) utan det krävs mer än. Man måste se till vilken stad och vilket exakt tidpunkt man är född på. Följ med här nedan så förstår ni:

 
1. Det "vanliga stjärntecknet" som vi är vana vid kallas för SOLTECKNET. Detta står för grundpositionen i ens horoskop och den påverkar hela ens personlighet. Soltecknet visar ens innersta och verkliga jag och ens vilja. Den är ens medvetna sida och utåtriktade personlighet.
 
2. Sedan har vi även något som kallas för MÅNTECKNET, alltså hur månen var placerad när du föddes. Den i förhållande till solteckner visar ofta en helt annan personlighet än soltecknet. Den visar dina känslor och känslomässiga reaktioner, undermedvetna jag och hur du upplever och omedvetet reagerar på din omgivning. Fattar ni skillnaden?
 
3. Men sedan finns det ytterliggare en grej som kallas för ASCENDENTEN. Den står för ens yttre gestalt dvs. vem du på ytan verkar vara och vad andra först lägger märke till hos dig. Det är också det intryck du vill göra på andra och vem du utger dig för att vara.Sedan finns det tydligen lite mer men detta är det viktigaste. Vill du få en mer komplett förståelse över vad du är så du kanske inte tycker att ditt vanliga tecken passar dig riktigt så gör då så här:
 
Klicka HÄR och scrolla ned på sidan. Knappa in exakt tid, datum och plats för din födelse. Då räknas ditt horoskop ut. Först står det om ditt "vanliga stjärntecken" och längre ned står det vilket stjärntecken du är i månen och ascendeten. Läs måntecknets beskrivning där också och memorera sedan din ascendent för att sedan
 
.. Klicka sedan HÄR för att läsa mer om ditt yttre, ascendenten. På den hemsidan kan du senare kolla in måntecknet också men det är lite olika förklaringar där.
FATTAR NI? TESTA! :-D DET ÄR SJUKT COOLT OCH SENARE SKA JAG PUBLICERA MITT STJÄRNTECKEN SOM ÄR SKRÄMMANDE RÄTT..
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0