Skellefteå, SM-guld 2013

Så, vad faan hände egentligen igår? Jo, jag personligen skyndade mig hem, slängde i mig en grötmiddag och drog sedan mot Slussen. Närliigandes, i en pub/bar träfade jag upp min klasskompis och Skellefteåkompis Josefine och hennes vänner.

Att säga att det var packat med folk är nästan en underdrift. Svetten bara rann under kvällens gång men det kan ju ha varit på grund av nervosistet/glädje och alla känslor där emellan. Det blev några öl under matchens gång och det var fan den bästa matchen jag någonsin sett.

För er som inte vet det eller har förstått det ännu så vann ju Skellefteå med 3-0.... Skojar bara hehe 4-0 och detta gjorde dem till Svenska Mästare 2013!!! Tredje året gillt då det de två tidigare åren har slutat med en silverplats. Inte fy skam det heller men nu är guldet äntligen i Västerbotten där det hör hemma :-D

Efter matchens slut så firades det och jag kan säga att det sjöng och hejades från klockan 18 tills det att jag drog hemåt. Jag vet inte om ni har någon koll om detta men i denna bar kom även Anders Forsberg (Skells förra tränare som slutade mitt i denna säsong) på vbesök och såg matchen. Den chocken när någon pekar mot dörren och säger att "nämen, det är ju Anders Forsberg" var helt sjuk. Som att vi såg ett spöke alternativt Gud typ... :-D

Det var i alla fall en av de bästa kvällarna någonsin typ och jag hoppas att ni Skellefteåbor firar som fan!! Vad jag hört så händer det något på Torget om någon timme - have fun!!

 

En bild efter slutsignalen gått. Expressen var också där som ni ser på bilden!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0