Tacotisdag

Igår var det en heldag med Hanna och Mikaela. Det började med att vi möttes upp i Farsta för att handla ingredienser till tacos och även lite alkohol på det. Sedan åkte vi hem till Hanna för att styra upp bloggarna.
 
Som jag tidigare nämnde så jag är typ elit på det här (?) men dom andra visste inte riktigt hur man gör så jag fick vara lite hjälplärare innan jag gjorde annat, mer oviktiga saker som att leka med mobilen :-) Dom bloggade på som ena crazy girls och sedan blev det dags för middag.
 
Tacos igen som sagt men dete var sjukt gott. Dock var det lite lol att vi trodde att vi bara ahde köpt en tacokrydda så hälften fick en påhittad kryddning med salt, peppar, lite oregano och nån mer skit. När den var klar så hittar vi självklart den andra påsen så allt kämpande var egentligen i onödan. Men sånt är livet :-D

Vi blev lite onyktra allihopa under kvällens gång men det var riktigt trevligt i alla fall. Där efter midnatt snubblade jag innanför dörren och nu är jag typ sliten. Men för den som antecknar så har omtenta-resultatet kommit så jag ska hämta ut den snart och förhoppningsvis kolla på ett fett GODKÄNT. Tre pers som gjorde omtentan fick ändå VG men det känns rätt så ouppnårligt, haha.

Några bilder från igår kommer här;
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0