TBT #12

I och med att Skellefteå AIK spelar ikväll så kan denna throwbackthursday vara när man själv faktiskt åkte upp till Luleå och såg match. Så här såg inlägget ut efter den första av två resor ut:
 
"Ursäkt att uppdateringen sög mer än vanligt igår men det var nämligen såhär;

Jag jobbade till lunchen som startade klockan 2. Eftersom jag aldrig skulle hinna hem och göra mig i ordning så gjorde man det på jobbet. Överraskade faktiskt mig själv med att bli snabb på drygt tjugo minuter ;-) 

Just efter halv 3 kom Ida upp på bingon och vi introducerade drickspelet "Vattenfall" för Fredde som tyvärr tyckte att det var sådär. I alla fall, efter att ha spelat det på tre pers (hehe) i typ en timme så åkte vi upp på ladan och satte oss på bussen. Man var onykter redan då, fast jag kan säga att jag inte var den enda ;-) Haha någon däckade i princip i bussen och en annan spillde ut hur mycket som helst - hela jävla tiden!

Trevligt var det på bussen och vad som kände som en tio minuters bussresa så var vi helt plötsligt i Luleå. Hockey för hela slanten och torsk vilket sög stenhårt ju.... Men om jag ska vara helt ärlig så kom jag inte ihåg så mycket av perioderna men jag vet att jag stod där åtminstone, så det är ju ett plus! ;-) 

Efter matchen och två besök i puben senare så rullade bussarna hemåt. Själv hade jag grymt ont i huvudet och halsen men inte fick man återhämta sig... Mina så kallade medresäner verkade ha som uppgift att gömma min mobil, börs och gud vet vad hela tiden. Haha men tack vare mitt hårda yttre så är allt det nu i säkert förvar ;-)

Tack för resan allesammans i alla fall - det var ju grymt roligt faktiskt!!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0